Improving excellence

Wie zijn wij

Westerbeek, Neven & Kuijlaars is opgericht door professionals in financiële dienstverlening en ondersteunt organisaties in de financiële dienstverlening met management, advies en projecten. Aris Neven heeft de dagelijkse leiding binnen de organisatie.

Wij hebben een lange staat van dienst in de bedrijfstak vanaf de werkvloer naar bestuursniveau. Met deze expertise helpen we de dienstverlening te versterken en vraagstukken op te lossen. Hierbij gaat het om een vijftal kernpunten waarmee de performance van organisaties wordt bepaald. Bij diverse onderwerpen kunnen wij u van dienst zijn.

Door de professionele kennis, praktijkervaring, implementatiekracht en praktische methoden onderscheiden wij ons. Met een gerichte aanpak zorgen we ervoor dat het beleid wordt vertaald naar en geborgd in de operatie. Binnen korte tijd, met concrete resultaten en tegen lage kosten.

Ambitie

Het is onze ambitie bedrijven te helpen en te begeleiden in hun streven naar excellence met professionele deskundigheid en hoogwaardige capaciteit. Via een combinatie van kennis en ervaring, een kortcyclische aanpak, het verbinden van mensen en klanten, besturen en borgen van de implementatie en last but not least gegarandeerde resultaten.

Missie

Westerbeek, Neven & Kuijlaars zet zich in voor een robuuste, betrouwbare en duurzame financiële dienstverlening. Met onze deskundigheid en praktische methoden helpen wij organisaties zich continue te verbeteren naar een excellente dienstverlening en te verbinden met de omgeving.

Visie

Zonder de financiële dienstverlening kan de samenleving niet functioneren. Betalen, risico’s afdekken, sparen zijn basisvoorzieningen waarop men moet kunnen vertrouwen. De financiële sector dient ervoor te zorgen dat de klant zijn/haar financiële welzijn kan overzien en weloverwogen beslissingen neemt. Eerlijk en veilig en aangesloten op de actuele behoeften. Aan de integriteit, de handelswijze en de kwaliteit van financiële dienstverleners worden hoge eisen worden gesteld.

De markt transformeert in hoog tempo van aanbodgedreven naar vraaggedreven. Het steeds hogere tempo van vernieuwing stelt zware eisen aan het verandervermogen. Nieuwe diensten, nieuwe businessmodellen en een andere manier van ontwikkelen en organiseren worden gevraagd. Een excellente dienstverlening en een betrouwbare reputatie zijn het fundament om verbinding te maken en te blijven aansluiten.

Er is een wisselwerking tussen gemotiveerd personeel en de performance. Dienstbaar zijn en kwaliteit leveren vraagt om een goed geoliede organisatie met een duidelijke missie en gemotiveerde medewerkers. Deskundigen van buiten de organisatie, een frisse blik en sprankelende ideeën kunnen vaak helpen bestaande denkbeelden en structuren te doorbreken en de weg te bereiden.

Contactgegevens

Aris Neven + 31 (0)6 513 40 511
Benedenkerkseweg 94
2821 LE Stolwijk

Volg WNK via

Laatste bericht